Náhrada škody pri pracovnom úraze a chorobe z povolania, ako aj pri dopravnej nehode a možné spôsoby zdaňovania - Lešková, Marta
Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu. Náhrada škody poistenia zodpovednosti zamestnávateľa za škodu ako predmet dane z príjmov fyzických osôb a ako príjem od dane oslobodený. Zodpovednosť za škodu spôsobenú prevádzkou dopravných prostriedkov. Praktické príklady.