Vybrané problémy DPH - Jurišová, Anna
Poukázanie na problémy a nejasnosti pri uplatňovaní dane z hodnoty pridanej v praxi. čo musí platiteľ zohľadniť pri posudzovaní dosiahnutej výšky obratu. Ako postupuje platiteľ pri prefakturácii služieb. Ako posudzuje platiteľ z hľadiska zákona o DPH poskytnutie daru do zahraničia. Dovoz tovaru a nárok na odpočet dane.