Voľba účtovnej sústavy - optimalizácia základu dane - Haščíková, Štefánia
Otázky, či zvoliť sústavu podvojného alebo jednoduchého účtovníctva, v čom sa obidve sústavy líšia, ktorú účtovnú sústavu si vybrať pre vlastnú optimalizáciu daní z príjmov. Základný rozdiel medzi účtovnými sústavami. Vplyv rozdielneho účtovania rovnakých účtovných prípadov v jednoduchom a v podvojnom účtovníctve na daňový základ podnikateľa. Hospodárske operácie účtovanie iba v podvojnom účtovníctve.