Využitie biomasy - Hirman, Karel
Z obsahu: Slovensko využíva len štvrtinu energetického potenciálu biomasy. Niektorým výrobcom sa darí, iní nepochodili. Ceny ovplyvňuje sezóna a odoberané množstvo. Bývalá zdravotná sestra dokázala, že to ide. Verner začína pociťovať oživenie trhu. Príklad Klokočova majú nasledovať vyše dve desiatky obcí.