Zdanenie postúpenia pohľadávky ... - Nedveď, Otto
Zdanenie postúpenia pohľadávky z reštitučného nároku k nehnuteľnosti daňou z prevodu a prechodu nehnuteľností, resp. daňou z darovania. Bezodplatné a odplatné postúpenie reštitučnej pohľadávky.