Miery koncentrácie - Terek, Milan
Miera koncentrácie založená na porovnaní mediálu a mediánu - príklad. Diagram koncentrácie (Lorenzov diagram) - príklad. Metódy výpočtu Giniho indexu koncentrácie - metóda lichobežníkov a analytická metóda.