Obyvateľstvo v Slovenskej republike podľa sčítania v roku 2001 - Dzianová, Oľga
Vývoj počtu obyvateľstva na území Slovenska od roku 1869-2001. Údaje z najnovšieho sčítania obyvateľstva (r.2001) - rozmiestnenie obyvateľstva a jeho štruktúra, obyvateľstvo podľa veku a pohlavia, podľa rodinného stavu, podľa národnosti, podľa náboženského vyznania.