Six Sigma, štíhlá produkce a synergie - Janeček, Zdeněk
Zaujímavý pohľad na "módne novinky" v oblasti kvality - nepodliehať vždy rôznym módnym heslám, ale vždy sa podrobne oboznámiť s objektívnym hodnotením "novej" metódy alebo systému.