Znalci a tlmočníci a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Odvody do fondov znalcov (tlmočníkov) iba ako samostatne zárobkovočinných osôb. Platenie poistného a príspevku znalca (tlmočníka) zúčastneného na nemocenskom poistení, dôchodkovom zabezpečení a zdravotnom poistení a platiaceho príspevok na poistenie v nezamestnanosti už z iného dôvodu (napr. z pracovného pomeru).