Texaský summit na rozlúčku - Moravčík, Leopold
Stručná história čínsko-amerických vzťahov od r. 1945 do r. 2002. Rokovania navyššieho predstaviteľa Číny Ťiang Ce-mina s prezidentom USA G. Bushom, pred odchodom zo svojej funkcie, o svetovej politickej situácii. Krátky profil čínskeho prezidenta Ťiang Ce-mina.