Niektoré aspekty konania pred Národnou bankou Slovenska - Balko, Ladislav
Zákon o bankách č. 483/2001 Z.z. zakotvil špecifický druh právnej procedúry, ktorá je potrebná pri všetkých druhoch konaní pred Národnou bankou Slovenska. Ide o konania vo veciach týkajúcich sa samotného zakladania bánk, hypotekárnych obchodov, problémov súvisiacich s bankovým tajomstvom a v mnohých ďalších prípadoch.