Design for Six Sigma: 15 ponaučení vedoucí firmy objevily, jak se vyhnout nástrahám
Kolektív autorov z 15 ponaučení získaných od rôznych dotazovaných firiem, podáva úplný pohľad na to, čo znamená previesť organizáciu z deterministickej na pravdepodobnostnú kultúru. Výklad pojmu Six Sigma. Čo je DFSS. Výzvy k úspešnej implementácii DFSS.