Řízení organizačních změn: Volba strategie změny - Schneider, Robert
Riadenie zmien v organizácii. Výber správnej stratégie zmeny z rôznych stratégií, ktoré má manažment k dispozícii. Príklad Nature Shop, ktorý je regionálnym reťazcom potravinárskych obchodov.