Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 545/2002 Z.z. ...
Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 545/2002 Z.z. z 9. augusta 2002 o spôsobe označovania výrobkov cenami a Dôvodová správa k tejto vyhláške. Cieľom vyhlášky je zabezpečiť, aby predávajúci poskytovali informácie, týkajúce sa cien, čím sa dosiahne vyššia ochrana spotrebiteľa pri predaji výrobkov, zlepšenie jeho informovanosti a umožnenie jednoduchého porovnávania cien výrobkov.