Vyhláška Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 552/2002 Z.z. z 12. septembra 2002 ...
Vyhláška Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 552/2002 Z.z. z 12. septembra 2002, ktorou sa vydáva štatistická odvetvová klasifikácia ekonomických činností (OKEČ). Triedenie ekonomických činností vykonávaných fyzickými a právnickými osobami na štatistické účely a na účely medzinárodného porovnávania štatistických ukazovateľov. Vyhláška nadobúda účinnosť 1. januára 2003.