Sociálny fond v praxi - Vladárová, Marta
Druhá časť príspevku z publikácie "Sociálny fond v praxi" (1.časť - v č. 19 MAF). Komentár k Zákonu o štátnej službe, k Zákonu o verejnej službe, k Zásadám pre tvorbu a použitie sociálneho fondu u zamestnávateľa bez kolektívnej zmluvy, k Zásadám tvorby a použitia sociálneho fondu v kolektívnej zmluve, k Zákonníku práce, k Zákonu o daniach z príjmov. Účtovanie sociálneho fondu. Najčastejšie nedostatky vyskytujúce sa pri aplikácii zákona o sociálnom fonde.