Inšpekcia práce v nových podmienkach - Sabo, Ján
Povinnosťou každého vyspelého štátu ja zabezpečiť starostlivosť o zamestnancov v pracovnom pomere. Právo zamestnancov na spravodlivé a uspokojivé pracovné podmienky a ochranu bezpečnosti a zdravia pri práci. Úloha a pôsobnosť inšpekcie práce. Opatrenia pre lepšiu bezpečnosť. Pracovné úrazy.