Bilbordy - súčasť nášho života - Sadloňová, Marianna
Trh vonkajšej reklamy v SR opäť vzrástol. Nosiče vonkajšej reklamy a investície do nej. Z histórie a z legislatívy vonkajšej reklamy. Ako si všímame bilbordy.