K reforme spoločnej poľnohospodárskej politiky v EÚ
Stanovisko predstaviteľov Asociácie spracovateľov a spotrebiteľov sladidiel (ASSS) k reforme spoločnej poľnohospodárskej politiky (CAP) v EÚ. Úlohy CAP. Presmerovanie dotovania produkcie a cien v prospech podpory potravinovej bezpečnosti. Zreálnenie kvót poľnohospodárskych surovín.