Hľadanie dokonalejšej podoby únie - Bilčík, Vladimír
Posilňovanie prvkov federalizmu a konfederalizmu v užšej spolupráci štátov. Diskusie o dokonalejšom usporiadaní vzťahov vo vnútri Európskej únie. Dôvody pre reformu vo vnútri únie. Strategické plánovanie. Konvent o budúcnosti Európy. Výzva pre kandidátov o členstvo v únii.