Ázijský tiger je ohrozeným druhom - Rejta, Štefan
Hongkong zápasí s lokálnou aj celosvetovou recesiou. Insolventnosť na mikroúrovni. Bankroty a rastúca nezamestnanosť. Neúspešné snahy vlády zastaviť hospodársky kolaps.