Európu liberalizovať, či politizovať - Podstupka, Ivan
Spracovanie prednášky Václava Klausa z 12. novembra 2002 v Bratislave, na tému "Stredná Európa a rozširovanie Európskej únie". Jeho pohľad na mieru integrácie, na záujmy členských a kandidátskych krajín, na výhodnosť menovej únie a na mieru úplnosti členstva v EÚ.