Konkurenčná schopnosť ekonomiky Slovenska na prahu vstupu do Európskej únie - Outrata, Richard
Význam konkurenčnej schopnosti pre hodnotenie reálnej konvergencie. Metodologický rámec komplexnejšieho hodnotenia konkurenčnej schopnosti ekonomiky. Konkurenčná schopnosť slovenskej ekonomiky z makroekonomického hľadiska a v komoditno-odvetvovej úrovni.