Pripravenosť podnikov na vstup do Európskej únie a ich očakávania - Juríčková, Vilma
Vnútorné podmienky adaptácie podnikovej sféry a jej pripravenosť na vstup do Európskej únie (vlastnícke vzťahy). Vonkajšie podmienky a faktory adaptácie podnikovej sféry (politický systém). Súčasný stav podnikovej sféry SR z hľadiska pripravenosti pre vstup na Jednotný trh.