Cena plynu je aj v rukách spotrebiteľov - Janoška, Juraj
Skupiny zákazníkov SPP prestanú na seba v roku 2004 navzájom doplácať. Rozdielny rast cien plynu od r. 2003. Kúrenie a ohrev. Vzrast cien plynu pre domácnosti. Slovenskí plynári budú musieť vpustiť nových dodávateľov do svojich sietí. Služby a motivácia.