Biotika, a.s., Slovenská Ľupča analýza spoločnosti = company analysis - Vlkolinský, Peter
Charakteristika spoločnosti Biotika, a.s., Slovenská Ľupča. Najvýznamnejší stredoeurópsky výrobca biotechnologického a farmaceutického priemyslu. Obchodné aktivity. Investičné aktivity. Aktíva spoločnosti. Zlepšovanie hospodárskych výsledkov.