Siahnuť si hlbšie do vrecka - Ragáčová, Katarína
Vláda opäť otvára otázku platenia štúdia na vysokých školách. Náklady spojené so štúdiom na vysokej škole. Prehľad podmienok poisťovní, ktoré poskytujú poistenie študijných nákladov.