Čo má zostať utajené - Ragáčová, Katarína
Vymedzenie obchodného tajomstva podľa zákona č. 513/1991 Zb. Obchodné tajomstvo (par. 17-20 Obchodného zákonníka). Predpoklady pre určenie obchodného tajomstva. Porušenie obchodného tajomstva. Spôsoby ochrany obchodného tajomstva.