Zákonník práce zákon s komentárom - Kováčiková, Eva
Úplné znenie zákona č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení zákona č. 165/2002, zákona č. 408/2002 Z.z a zákona č.413/2002 Z.z. s výkladom jednotlivých problémových ustanovení. Nový Zákonník práce v praxi.