Zákon o sociálnom poistení zákon s komentárom - Buchelová, Jana
Úplné znenie zákona č. 413/2002 Z.z. o sociálnom poistení s komentárom. Schválením zákona o sociálnom poistení dochádza k mnohým zmenám v oblasti sociálneho práva, ktoré sa dotýkajú nielen podnikateľov, ale aj širokej občianskej verejnosti. Tento nový zákon vstúpi do platnosti 1. júla 2003.