Peniaze vložené do akcií budú chránené - Barri, Ivan
Podľa zákona o cenných papieroch budú od januára 2003 peňažné prostriedky na kapitálovom trhu chránené systémom novovznikajúceho Garančného fondu investícií. Záväzky, ktoré kryje garančný fond. Výška náhrady poskytovanej garančným fondom. Nedostupný klientsky majetok. Zdroje garančného fondu.