Informace o stavu soukromého vysokého školství - Vinš, Václav
Prehľad pôsobenia súkromných vysokých škôl v ČR. Odborné zameranie ponúkaných študijných programov súkromného vysokých škôl. Regionálne rozmiestnenie súkromných vysokých škôl. Celkové počty študentov. Prehľad interných pracovníkov a rozsah ich úväzkov. Rozpätie požadovaného školného. Informačné zabezpečenie. Základné pritériá, ktoré by mali tvoriť základ pre hodnotenie SVŠ.