Daňovú kontrolu nestačí ohlásiť telefónom - Benčík, Patrik
Žiaden podnikateľ si nemôže byť istý pred daňovou kontrolou. Rozdielne záujmy daňových úradov a podnikateľov. Daňová správa nestíha kontroly väčšiny daňových subjektov. Daňovú kontrolu vykonávajú väčšinou dvaja kontrolóri. Priebeh daňovej kontroly. Zákon nerieši všetky prípady daňovej kontroly. Zápisnica o začatí daňovej kontroly. Protokol o daňovej kontrole.