Dôveryhodnosť rebríčka TOP KRAS dostala ešte jednu šancu - Pálková, Sylvia
KRAS - Klub reklamných agentúr Slovenska (23 agentúr). Snaha o vylepšenie každoročne zostavovaného rebríčka TOP KRAS. Nesúhlas väčšiny agentúr so spätnou kontrolou. Zmeny v TOP KRAS. Zmena základného údaju, podľa ktorého sa rebríčky zostavujú. Údaje majú byť doložené výkazom ziskov a strát spoločnosti.