Daňové zatížení jako konkurenční faktor v mezinárodní soutěži model asymetrických zemí v podmínkách monopolu - Sedmihradský, Milan
Popis matematického modelu. Stanovenie udržateľnej sadzby dane z príjmov fyzických osôb tak, aby krajina bola schopná prilákať zahraničného investora. Optimálna sadzba dane. Investorská atraktivita jednotlivých stredoeurópskych krajín.