Potreba partnera už Tatramat netlačí - Velecký, Milan
Hospodárenie Tatramatu, a.s. Poprad, ktorý vyrába ohrievače vody. Pôvodný plán bol vytvoriť spoločný podnik so zahraničným partnerom, ktorý sa však neuskutočnil. Približne tretina produkcie spoločnosti ide na vývoz. Hospodársky výsledok, tržby, zisk. Rozhodujúci akcionári Tatramatu, a.s. Poprad.