Vývoj sociálneho partnerstva v podmienkach globalizácie - Čambáliková, Monika
Definovanie sociálneho partnerstva. Sociálne partnerstvo "tradičné" a trendy súčasnosti. Odbory a ich vyjednávajúca pozícia. Globalizácia a medzinárodné spájanie zamestnancov. Oslabovanie všetkých "tradičných" aktérov sociálneho partnerstva.