Možnosti recyklácie odpadov zo starých automobilov a environmentálne výhody recyklácie - Tölgyessy, Juraj
Odpady z autoopravovní, daráží, čerpacích staníc. Systém pre zneškodňovanie odpadov pre dielne, garáže a čerpacie stanice nemeckej spoločnosti PAPE Entsorgung and System Partners. V Českej republike je Recyklačný závod ŽBD, a.s. Bohumín. Environmentálne výhody recyklácie. Recyklačný reťazec pri ekologickom zneškodňovaní osobných vozidiel. Materiálové pomery a postupy pri recyklácii starých automobilov.