Medzinárodné audítorské štandardy (ISA) - Kareš, Ladislav
ISA 800 - Audítorská správa k auditu vykonanému za špeciálnym účelom. ISA 810 - Skúmanie budúcich účtovných informácií. ISA 910 - Zákazky kontroly účtovných závierok. ISA 920 - Zákazky odsúhlasenia postupov týkajúcich sa účtovných informácií. ISA 930 - Zákazky zostavenia účtovných informácií.