Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty účinnej od 1. januára 2003 - Minársky, Ján
Komentár k novelizácii zákona o DPH účinnej od 1.1.2003. Vyšla v Zbierke zákonov SR pod č. 511/2002 Z.z. Zapracované sú tri nové paragrafy a nová príloha č. 3. Príklady.