Využitie znalcov v daňovom konaní - Harumová, Anna, 1955-
Medzi základné úlohy znaleckej činnosti patrí stanovenie hodnoty majetku. V príspevku sa autorka snaží priblížiť oblasť využitia znaleckej činnosti aj v daňovom konaní. Znalecký posudok pri dani z dedičstva, darovania, prevodu a prechodu nehnuteľností. Znalecký posudok v daňovom exekučnom konaní. Znalecký posudok ako podklad na odhaľovanie daňových únikov, na neoprávnené odčerpávanie prostriedkov štátneho rozpočtu.