Systémové řešení dotací veřejné dopravy - Janáček, Jaroslav
Pre efektívne rozhodovanie o dotáciách do osobnej dopravy sú potrebné údaje: náklady a príjmy v osobnej doprave, toky cestujúcich. Racionálne zlučovanie tokov v dopravnej sieti a výber efektívnych dopravných prostriedkov. Riešenie úlohy.