My a Európa z pohľadu našej stravy - Janitor, Marek
Rozhovor s MUDr. Róbertom Šimončičom, CSc o stravovacích návykoch u nás v porovnaní s inými časťami Európy. Úlohy, ktoré plnia odborníci v oblasti výživy. Pozitívne a negatívne trendy stravovania.