<The> Problems of transformation of utilities: the Czech and Slovak railways case - Nemec, Juraj
Transformácia českých a slovenských železníc. Vývoj zmien inštitucionálnych a ekonomických podmienok pre podnikanie v tejto oblasti. Analýza trendov ďalšieho vývoja českých a slovenských železníc.