Informácie z finančného trhu potrebné pre rozhodnutie sa o investíciách - Mihoková, Miroslava
Pre rozhodovanie v investovaní je potrebná orientácia v informačných zdrojoch. Popis mapy informačných zdrojov - využitie metódy zostrojovania objektového diagramu. Mapa informačných zdrojov podľa dostupnosti.