Jaká je návratnost investice do vzdělávání v projektovém managementu? - Skalický, Jiří
Investície do zvýšenia odborného vzdelania pracovníkov spôsobujú zvýšenie ziskovosti firmy. Základom určenia rentability investície do projektu zvýšenia vzdelania pracovníkov je stanovenie súčasného stavu - dva kroky: predpoklady inštitúcie k efektívnemu riadeniu projektov, zistenie výkonnosti a efektívnosti riadenia projektov. Rentabilita investície do vzdelania v riadení projektov.