Processes of resources allocation and control during strategy implementation - Lesa, Tomáš
Najvhodnejší prístup firmy k alokácii a kontrole zdrojov. Prístup k alokácii a kontrole ovplyvňuje: miera potreby inovácie a zmeny a miera centralizácie alebo voľnosti organizačných štruktúr.