Čokoládová história - Kasarda, Martin
História objavenia kakaovníka - čokolády. Čo obsahuje čokoláda a čo si máme všímať na jej obale. Druhy čokolád - ich zloženie. Spotreba čokolády vo svete. Čokoláda a zdravie.