Prístupy k modernizácii dôchodkových systémov - Rievajová, Eva
Potreba reformy dôchodkového systému. V súčasnom dôchodkovom systéme SR narastá prehlbovanie vnútorných problémov s nagatívnym dosahom na väčšinu obyvateľstva, ako i na podnikateľské subjekty. Východiská reformy v podmienkach SR. Relácia výšky starobného dôchodku a priemernej mzdy. Tzv. trojpilierový dôchodkový systém. Integrovaný prístup k modernizácii v krajinách EÚ.