Budúcnosť bankových inštitúcií príspevok do diskusie - Feranec, Roman
Tradičné bankové inštitúcie sú vystavené silným vonkajším vplyvom: svetová globalizácia a technologický pokrok, rastúca konkurencia, nové typy peňazí, tlak na znižovanie nákladov a zvyšovanie efektívnosti.